Ugrás a fő tartalomra

Szuper pillák tavaszra...ha csak a tuti érdekel

Nem bírja a szemed a műpillákat?
LongForLashes

Nincs időd/kedved/pénzed ezzel foglalkozni rendszeresen?
Nem akarsz kísérletezni kétségesen működő termékekkel?

Mégis szeretnél földig érő pillákkal, a tavaszi napsütésbe, festmény szerűen a távolba meredni ( miközben idegenek lopva azon tanakodnak, hogy melyik bolygóról érkeztél ekkora szemszőrzettel)?
Akkor itt az idő, hogy elkezdj szempilla növesztő szerekbe gondolkozni.

Rengeteg ilyen termék van a piacon, talán azért nem is használtam soha ilyet, mert ez a választék elbizonytalanított.


Olvasgattam a hatóanyag listát, és igazából nem győzött meg egy sem.
Ugyan mind szép és jó, ápoló összetevőket tartalmazó, amik segítenek a gyorsabb szempilla regenerálódásba, vagy puhítják/kondicionálják, így tehát  megakadályozzák a szempilla töredezését, ami miatt akár hosszabb is lehet a pilla ( ha a töredezés volt a probléma...ilyen a ricinus olaj is).
Long4Lashes a leghatásosabb

De mi van azokkal, akik gyárilag roppant kis jelentéktelen pillákkal élik az életüket? 
Na a sz*rból nem lehet várat építeni, lássuk be...
Olyan eredményt elérhetünk amit MI látunk, esetleg annyit győzködjük a barátnőnket/ párunkat, hogy ő is látja ( vagy inkább ránk hagyja, hogy ne bántson meg, vagy lapozzunk a témában), de minket ugye az érdekel, hogy magától észrevegye bárki, hogy történt valami előnyös.

Azt már megszoktátok tőlem, hogy ha írok valamiről azt alaposan, és (sajnos) nem rövidre fogva teszem, utána járok ( sajnos ezért is nincs időm mostanában olyan sűrűn írni, mert inkább a minőség mint a mennyiség ...), tehát most sem válhatok céltáblává, ha nem tájékoztatok széles körűen, így most jöhet a lényeg, még mielőtt kapnám a "tájékoztató/felvilágosító" emaileket.

Szempillaerősítő szérum Long4Lashes

Amikor első alkalommal a Latisse hirdetéseit láttam a vezető amerikai modellekkel, színésznőkkel, hát én megvesztem, hogy nekem kell ilyen cucc.
Na akkor utána néztem, és nem is volt tagadva, hogy ezt a káprázatos hatást egy gyógyszerészeti hatóanyag okozza amit a szemnyomás csökkentésére alkalmaznak.
Mellékhatásai : irritáció, viszketés, idegen test érzés, sötét pigmentálódás..nem biztos, hogy tudni akarok többet...

A hatóanyag neve: bimatoprost.

Tudom, hogy sokan keresik ezt a hatóanyagot, mert ismerik a hatását, így biztos sokan örülni fognak ennek a hírnek, hogy itthon is kapható egy olyan szer amiben megtalálható ez az összetevő.
Webshop ITT.
Ára jelenleg 11.900ft, ez 6 havi anyag, azaz durván havi 2000ft-ba kerül.
Long4Lashes összetevő lista

Azóta persze a sok bevizsgált európai szempilla növesztő szérumoknál is kiderült, hogy vagy jelen van ez az anyag úgy a szerben, hogy az összetevők között nem szerepel, vagy eme hatóanyag egyéb változatai találhatók meg, úgy ahogy a drogokkal variálnak a zuglaborok, kötéseket változtatva, így új a név, de a lényeg marad.

Szóval nem vagyunk biztonságban, ha tutira akarunk menni, mert félünk ettől az anyagtól akkor vagy otthon keverjünk valamit a pillánkra, vagy vásároljunk valami natúr gyártótól.

Szempilla növesztő szérum
Hát én is sokat gondolkoztam, vívódtam, aztán arra jutottam, és kémiában-gyógyszer iparban jártas ismerőseim is jelezték, hogy:

1.- nem mind1 a mennyiség, tehát egy kis vékony vonal a bőrön nem fog semmi problémát okozni remélhetőleg ( bár az anyag felszívódik, roppant gyorsan ki is ürül)
2.- nem mind1 az alkalmazás ideje, hónapok vagy évek
3.- be kell tartani az utasításokat, és nem szabad, hogy szembe jusson a cucc
4.- nem tudjuk milyen mennyiségben van jelen a hatóanyag, lehet elég kevés ahhoz hogy mellékhatást okozzon
5.- ha mégis kiváltana problémát azonnal le kell állni vele, ez pár nap alatt kiderül, így visszafordíthatatlan károsodást valószínű nem szenvedünk

Long4Lashes bimatoprost-al
Szóval két csoportra szakadunk ezen a ponton.

Azok akik minden áron szebb és hosszabb pillát szeretnének ( jelzem a szempilla ragasztásnál sem tudjuk hosszú távon mit okoz a pillánkkal a ragasztó vagy a felrakott pilla súlya/anyaga).
És azok akik semmi esetre nem próbálnak ki semmi olyan terméket aminek minden összetevőjét nem ismerik, és azok felé 100% bizalommal fordulnak.

Mivel sok külföldi véleményt és tesztet elolvastam eme szempilla növesztőről, és a kitűnő értékelés több mint 95%-os ,(a maradék 5% 1 hét után várta a hatást így csak közepesre értékelt, és panaszost nem találtam) ezért annyira nem estem kétségbe.
 Láttuk már a tv-be azt is, hogy a Coca Cola a vasat is szétmarja, mégis isszuk ha kell ha nem....No nálam a Cola és az egyéb gány kaják kimaradnak, cserébe jöjjön egy kis kémia a szempillákra.

Ecsetes szempilla vastagító szérum

Long 4 Lashes tehát..nincsenek kétségek, nincs olyan, hogy nem működik, mert működik.
Vastagabb, sötétebb, hosszabb!
Orvosilag tesztelve..ha morbid akarok lenni :-D
A csomag 6 hónapra elég, ez a teljes kezelés hossza.
Eredmény? 3 hét után.
Megfizethető áron.

Minden egyéb infót ITT találtok.

Én most neki ugrok, lesz ami lesz..szép sűrű, sötét és vastag hosszú pillákra számítok a tavaszra..de nyárra tutira.
A gyártó szerint egyébként biztonságos, tesztelt termékről van szó, az ára sem vészes.. kellemesebb mint a hasonló pilla növesztők.
Érdemes kipróbálni gyér szemöldök esetében is, mert ott is működik, külföldi kutatások pedig hajnövesztő szerként kísérleteznek az anyaggal..ki tudja...

Megjegyzések

  1. Kivancsian varom az eredmenyt! Engem a pigmentalodas tart vissza igazabol.... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel világos a szemem, én is attól félek, de ha nem megy a szembe sokszor(!) sok mennyiség(!) akkor állítólag ez nem történhet meg.
      A pillasoromnál tetoválásom van, így az nem riaszt :-)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Peptidek a barna bőrszínért avagy Melanotan II.

Lehet sokan hallottatok már róla, hogy van egy új módja a barnítási folyamatok hatékony növelésének, ez a peptidek csoportjába tartozó melanotan. Melatonan II. Ez a termék egyelőre csak külföldről rendelhető gyógyszerészeti termék, injekció és orrspray formájában szokás "magunkhoz venni". Mivel én még nem próbáltam ( és nem is fogom amíg ezt itthon nem helyezik forgalomba), viszont a környezetemben sokan, ezért gondoltam megosztom veletek az ismerőseim tapasztalatait, illetve amit én láttam.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz

Szakáll ápolása fillérekből..szakáll olaj, wax, balzsam és egyebek

Általános jelenség a trendi férfiak szakállnövesztése. Forrás: Pinterest Személy szerint sosem tetszett, de most nagyon átjött ez a hamvaiból felélesztett divat irányzat! Kevésbé jó megjelenésű hímneműeket is "felhoz", azaz egy trendi arcszőrzet jócskán javítani tud bárkin . Olyan mint a csajoknál a frufru vagy egy stílusos bátor hajszín, ami egy nem éppen baba arcú lányt is kiemel és különlegessé tesz. Biztos vagyok benne, hogy a kencéket gyártó cégek is lassan de biztosan ráfekszenek erre az irányzatra, és nem csak borotválkozó vagy azutáni termékek hadával fognak nyomulni, hanem jönnek az arcszőrzetet ápoló termékek is.