Ugrás a fő tartalomra

Fotona 3D arcfeszesítés 3. alkalom

Fotona
A Fotona 3D és 4D az arcfeszesítő eljárások legújabb, több kezelésből álló kombinált módszere. A 3D három lépcső/ülés, a 4D pedig négy lépcsős kezelésből áll/ alkalom.

Az első kezelésemről és élményeimről ITT a második alkalomról és a felmerülő kérdésekről pedig ITT találjátok a beszámolómat. Ezt azért javaslom elolvasni, mert a lényeges információkat ezek tartalmazzák.

A harmadik alkalommal is minden azonos módon zajlott mint előtte, így erről semmi újdonságot nem tudok elmondani, így elkezdem inkább összegezni mit látok idáig.

Mivel a kezelés teljes befejezése után csak hónapokkal később várható a végleges eredmény, ezért most semmi olyannal nem szeretnélek titeket hitegetni, hogy jelenleg egy új arc néz vissza a tükörből.
Aki ezt mondaná az hazudik.
Ez egy olyan kezelés ami "rombol" hogy aztán a szervezet saját építő ereje révén újuljon meg.

Hogy néz ez ki a tükörben:
A kezelés napján látványos a feszesedés, de pár napon belül az egész "összeomlik" és azt látod, hogy sz*rabbul nézel ki mint előtte.
Fotona 4D kezelés
Ezen túl kell esni, ez idővel napról  napra és hétről hétre egyre szebb lesz. Majd amikor egy hónap múlva a tükörbe nézel azt látod, hogy milyen szépen kisimult itt és ott. És ez nem csak optikai csalódás, vagy épp egy jó alvás következménye, mert azt látod, hogy igen, ez jobb mint volt, tömörebb, feszesebb...de aztán jön a következő kezelés és a körforgás kezdődik újra.

Jelenleg befejeztem a Fotona 3D kezeléseimet, így a végleges eredmény olyan 3 hónap múlva látható.
Biztos, hogy működni fog, mert a technika nem új, csak az új ahogy kombinálják és ahogy használják. Tehát ez már bizonyított. De ennél sokkal meggyőzőbb az, ahogy látom a bőröm feszességének és tömörségének újra épülését.

A módszert azoknak ajánlom akik nem akarnak idegen anyagot magukba, korai még az arcplasztika, és idejük sincs lábadozni, hisz a 3D-vel nem kell otthon maradni a 4D kezelésnél pedig meg lehet beszélni az orvossal, hogy mennyi időnk van hámlani ( mert a 4D-ben egy lézeres hámlasztással zárják a sorozatot).
Természetesen a kezelést más beavatkozással is lehet kombinálni.
 

A kezelés igazi szezonja tehát most kezdődik ősszel, mert ilyenkor már a 4D kezelést is igénybe lehet venni a hámlasztás miatt ( ami nyáron nem ajánlott ).
Megemlíteném még, hogy a Fotona a test feszesítésére is tökéletes ( van testkezelő fej is ), illetve a hüvelyszárazság, hüvelyszűkítés, kisajak fiatalítás és inkontinencia kezelésére is ezt a gépet használják a hölgyek esetében.A horkolás megszüntetésében is hatékony, ha ilyen problémád van,  ne habozz kipróbálni.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz