Ugrás a fő tartalomra

L.A. Girl Pro Coverage HD alapozó

L.A. Girl Pro Coverage HD
Van pár dolog ami miatt el fogod olvasni ezt a cikket.
Vagy rá vagy kattanva a HD termékekre, vagy láttad már a külföldi bloggereknél a L.A. Girl hypeot, vagy Makeup For Ever fan vagy, ugyanis dupe gyanús termékről van szó...mondjuk az is lehet, hogy csak unatkozol és véletlenül keveredtél ide, de a lényeg, hogy itt vagy és köszönöm, hogy olvasol.

A márkát sajnos itthon nem lehet kapni, a Hd korrektorokkal robbant be a széles köztudatba, amiről ITT írtam, fillérekbe kerülnek a cuccai, és ehhez képest valóban kiemelkedő termékeket dobál a piacra, akárcsak a NYX amikor megjelent anno időszámításunk előtt.


LA Girl HD foundation- nude beige
Jó termék jó áron..

Két helyről szoktam beszerezni, mindkettő nagyon korrekt, gyors és megbízható. Amerikából INNEN, Angliából INNEN szállítanak Magyarországra.
Amcsiból magas a szállítási költség, viszont az árak alacsonyabbak, így sakkozni szoktam mikor honnan mit éri meg, illetve ha valami nincs az angol webshop-ba akkor a másiktól rendelem.

A Hd alapozók lényege, hogy azt próbálják elhitetni, hogy semmi sincs rajtunk, miközben takarják amit takarni kell. Egyre jobb fedésű alapozókat tudnak már megalkotni, így minden ilyenre ráugrok amit érdemesnek találok a célra.

L.A. Hd alapozó - nude beige
Nagy para volt a színválasztás, mert nagy amatőrségnek tartom, hogy semmilyen reális és jól belőhető színmintát nem kreál soha senki, egy webshop se, vagy bárki akinek érdeke, aztán lehet darázni a színeken.
Kb 6szor gondoltam meg magam az elmúlt hónapokban, hogy mégse veszem meg, a színminta hiánya miatt...hát kinek jó ez.
Aztán véletlenül találtam egy videót és pár fotót ami alapján belőttem a színem, de ez is kicsit más volt mint képzeltem,mert azt hittem sötét lesz a termék, de pont ideális lett végül a "nude beige" szín.




 Beszúrtam egy videót, kb a 11. perctől lehet várni a színeket. Vegyük figyelembe, hogy egy sötétebb bőrű csaj mutatja be nekünk.



Ennek és kb 2 hetes utána olvasás-nézés alapján én saját részre tehát a "nude beige" árnyalatot választottam, ami egy meleg olívás árnyalat, és Mac Nc35-42 közötti vásárlók érdeklődését fedheti le. Lehet viszont a termékből viszont hófehér világosító színt is kapni, majdnem megvettem, de szerencsére nem tettem, mert passzol a szín. ( Hogy más termékekből milyen színkódokat használok azt ITT tudod megnézni, hogy belődd az árnyalatot, használd ott is ha tovább linkelek, mert ott beszélek bővebben az alapozókról).
L.A. Pro Coverage nude beige

Az alapozó valóban nagyon hasonlít a MUFE HD alapozó kiszereléséhez, állagra is hasonlónak mondanám, viszont szerintem kicsit pigmentáltabb a termék mint a MUFE.
Óriási árkülönbség van a két termék között, de nincs ekkora különbség a minőség között.

Érzem, hogy a L.A. Girl kevésbé prémium kategória, de sokkal szebben dolgozik, mint pár nála márkásabb/drágább termék.
A MUFE HD alapozójánál NEM jobb természetesen.

Hibáját a korai kifényesedésben látom, illetve a tartóssága is gyengébb... hamarabb "kopik" le a bőrről.. szép egyenletes és finom bőrképet ad ezen kívül.
Higiénikus pumpás adagolás, jól terül a bőrön.
Korrektor használatát javaslom a problémás területeken ahol jobb lefedettséget akarsz.
Zsíros bőrre nem tudom miként működne, ha a normál bőrömön is korán kifényesedik a T zónában.

Természetes hatása, szép árnyalata, kedvező ára miatt viszont nagyon megkedveltem.

Még dolgozom azon, hogy milyen mattító primerekkel lehet kicsit orvosolni a fényesedés problémát, de még nem sikerült megoldani az ügyet. A púderek ideig óráig megoldják a dolgot, de csak átmeneti megoldást jelentenek.
HD púderral fixálom az alapozót, mint ahogy egy HD terméket sem "illik" sima mezei púderekkel elrontani.

L.A. Pro Coverage HD foundation
Összefoglalva: Nagyon jó ár/érték arány
Inkább azoknak ajánlom akik nem matt alapozót keresnek.
Sajnos oda kell figyelni a fényesedésre és a kopásra ( a MUFE HD alapozóval nincs ilyen probléma)
Fedése a textúrához képest elég jó, de természetesen extrém bőrhibák mellé korrektort javaslok.
A finish nagyon szép természetes tud lenni, Hd púdert javaslok a fixálásra.
Véleményem szerint ez egy szerethető alapozó azoknak akik a természetes, esetlegesen fényesebb bőrképet keresik.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Peptidek a barna bőrszínért avagy Melanotan II.

Lehet sokan hallottatok már róla, hogy van egy új módja a barnítási folyamatok hatékony növelésének, ez a peptidek csoportjába tartozó melanotan. Melatonan II. Ez a termék egyelőre csak külföldről rendelhető gyógyszerészeti termék, injekció és orrspray formájában szokás "magunkhoz venni". Mivel én még nem próbáltam ( és nem is fogom amíg ezt itthon nem helyezik forgalomba), viszont a környezetemben sokan, ezért gondoltam megosztom veletek az ismerőseim tapasztalatait, illetve amit én láttam.

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz

Szakáll ápolása fillérekből..szakáll olaj, wax, balzsam és egyebek

Általános jelenség a trendi férfiak szakállnövesztése. Forrás: Pinterest Személy szerint sosem tetszett, de most nagyon átjött ez a hamvaiból felélesztett divat irányzat! Kevésbé jó megjelenésű hímneműeket is "felhoz", azaz egy trendi arcszőrzet jócskán javítani tud bárkin . Olyan mint a csajoknál a frufru vagy egy stílusos bátor hajszín, ami egy nem éppen baba arcú lányt is kiemel és különlegessé tesz. Biztos vagyok benne, hogy a kencéket gyártó cégek is lassan de biztosan ráfekszenek erre az irányzatra, és nem csak borotválkozó vagy azutáni termékek hadával fognak nyomulni, hanem jönnek az arcszőrzetet ápoló termékek is.