Ugrás a fő tartalomra

A faggyúmirigy normalizálása, avagy hogyan legyen újra szép a problémás bőröd

Létezik egy kozmetikai kezelés, ami ugyan nem olcsó, de annál hatásosabb.
Green peel fokozatok

Akinek problémás a bőre, az jól tudja, hogy bármit megérne neki az, hogy némi javulást mutasson a bőrképe.
Pattanások, faggyúmirigy működési zavarok esetén jelentős javulást hozó kezelés nem sok van, de egy igen, ami viszont működik.
Természetesen az első kör az legyen, hogy vizsgáltassuk ki magunkat ( hormon, gyulladások stb.), hogy van-e a probléma hátterében esetleg betegség, de ha nem találnak semmit, akkor irány, és próbálj javítani a problémádon.


Nem árt tudni, hogy a kezelés olyan fél évig hatásos a pattanásokra és a faggyú működésre, és mindenképpen követni kell a kozmetikus által javasolt kezelési tervet. Aki ezt a kezelést végzi az jól látja, hogy az elvárásaid, a problémáid milyen lépéseket igényelnek. A kezelő érdeke az, hogy jövőre is elgyere, és vidd a hírét a terápiának, tehát bízz benne és kövesd a javaslatát.

Green peel-fresh up- energy- classic

Jól tudjátok, hogy nagy Green Peel fan vagyok ( mert csodát tesz a bőrömmel ), de most nem csak a "classic" hámlasztásról fogok nektek beszámolni.
A márkanév alatt 3 kezelési metódus fut, az alkalmazott anyag mennyisége, bedolgozási ideje, és kezelési eljárás szerint.

A "classic" a hagyományos gyógynövényes hámlasztást (nem keverni az Ilcsivel!) takarja, amiről már én is többször beszámoltam nektek ITT. Ez hámlással jár, ami ideális a megfáradt, kiszáradt, vagy épp túl zsíros, pattanásos vagy foltos bőrnek. Ez a leghosszabb és legerősebb kezelés. Gyakorisága 1-3 alkalommal, havonta ismételve, a problémától függően. A hámlás miatt gyönyörű, friss, puha, sima és üde bőrkép mellett a gyógynövény hatékonyan beszívódik, így regenerál, gyulladás csökkentő és faggyúmirigy szabályozó, halványító kezelés.
Dr. Schrammek - minden problémára

Az "energy" kezelés egy enyhe fajtája a "classic" módozatnak, ami után esetlegesen előfordulhat enyhe, korpás minimális és szalonképes hámlás is ( ez kisebb mint egy leégés után ), de túlnyomó részben ez a kezelés semmilyen hámlással nem jár. Ez azért jó terápia, mert aki nem tud pár napot otthon maradni hámlani, de szeretné a jótékony hatását kiélvezni, annak több lépésben lehet ezt a gyengébb kezelést ismételni. A hatás a gyógynövényekben rejlik, így akinek nem szükség szerű a hámlasztás, annak is jótékony, mivel a gyógyhatású anyagok keveréke normalizálják a faggyú termelést, csökkentik a gyulladást, visszafogja ezáltal a pattanások kialakulását. A vérbőség fokozó hatása miatt a bőr méregtelenítése és öngyógyítási folyamatai is elindulnak. Vitalizál, energizál, regenerál.

A "fresh up" a leggyengébb Green Peel gyógynövényes kezelés, ami frissíti és életre kelti a bőrt. Itt is felszívódnak a gyógynövény hatóanyagok, amik a faggyúmirigy működési zavarokon segítenek, a vérbőség miatt a bőr nyirok és vérkeringése felgyorsul, így kitisztul a bőr, és gyorsabban is gyógyulnak a sérülések. Tisztítás utáni alkalmazása elősegíti a gyulladások gyorsabb lehúzódását, a sebek gyors gyógyulását, és a kezelés hatásaként a bőr nagyon kipihentnek és üdének néz ki még napokig. A kezelést kúra szerűen kell ismételni, problémás esetekben 2 hetenként. Ez a kezelés ideális a pattanásos bőrre, mert kíméletesen, és otthon maradás nélkül szünteti meg a faggyúmirigy túlműködés okozta problémákat, száraz és zsíros bőrön is segít, mert normalizálja azokat.

Természetesen mind a három kezelés ideális, az öregedő, száraz, fakó, ráncos, és élettelen arcbőrre is...ez a gyógynövény mix csodákra képes!

Én mind a három kezelési formával megismerkedtem már, nemsokára az időjárás újra lehetővé teszi a hámlasztást is, így alig várom, hogy bőröm újra megszépüljön a Green Peel gyógynövényei segítségével. A korábbi kezeléseimről pontos beszámolót és képeket ITT találsz.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Peptidek a barna bőrszínért avagy Melanotan II.

Lehet sokan hallottatok már róla, hogy van egy új módja a barnítási folyamatok hatékony növelésének, ez a peptidek csoportjába tartozó melanotan. Melatonan II. Ez a termék egyelőre csak külföldről rendelhető gyógyszerészeti termék, injekció és orrspray formájában szokás "magunkhoz venni". Mivel én még nem próbáltam ( és nem is fogom amíg ezt itthon nem helyezik forgalomba), viszont a környezetemben sokan, ezért gondoltam megosztom veletek az ismerőseim tapasztalatait, illetve amit én láttam.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz

A bőrön található foltok és pigment problémák kezelése

Aki barack bőrrel született azonnal távozzon, nem róla lesz szó :-).. http://www.borgyogyaszat.com Kivéve ha szeretné átértékelni az életét, hogy milyen szerencsés..bár gyanítom a cím alapján most nem ezt az írást olvassa. Sajnos a bőr nagyon sérülékeny és hosszú távon meglátszik rajta, hogy miként bánnak vele. Természetesen eleve is születhetünk úgy, hogy a bőrünk nem makulátlan (macula=folt, és egyéb fogalom, bőrgyógyászati kifejezés magyarázata ITT ), és genetikailag is hordozhatjuk az erre való hajlamot.